ניתוח להוצאה ציסטה לשין מס 12

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

30/08/2018 | 19:14 | מאת: רבקה

אני רבקה בת 60 צריכה לעבור ניתוח להוצאה ציסטה די גדולה לשין מס 12 אני סובלת מיתר לחץ דם הרבה פעמים הלחץ דם עולה אפילו עם טיפול לא סוכרתית הרופה מנתח אמר שצריכה לעבור הניתוח עם תישתוש שמבצע רופא מרדים השאלה שלי אם יהיה סיכון שצריכה לעבור גם תיתוש גם הרדמה מקומית להצאה ציסטה לשין 12? תודה דיר מראש ממתינה לתשובתך

שלום רב מי שצריך לענות על השאלךה של הניתוח בטשטוש זה הרופא המרדים, לא כרורג פה ולסת. מה שלא יהיה אין עודף סיכון במתן גם הרדמה מקומית בהצלחה

04/09/2018 | 14:43 | מאת: רבקה

דיר קריינר שלום קיבלתי את תשובתך תודה רבה! מאחלת לך שנה טובה! ו חג שמח בברכה רבקה נאמן

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים