חום אחרי עקירת שן כלואה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/08/2018 | 21:56 | מאת: דינה

שלום!בני בן 22 עבר עקירת שן כלואה ביום ראשון.מייד אחרי העקירה התחיל בטיםול בדלצין 150 מ"ג 4 פעמים ביום.אתמול מהבוקר ועד עכשיו יש חום עד 38 וזה למרות האנטיביוטיקה ומשכי כאבים.רציתי לדעת : 1. האם העליה בחום היא תוצאת הניתוח?עד כמה זה אופייני? 2. מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאהים? בבדיקה חוזרת אחרי העקירה לא נמצא דבר חריג פרט לנפיחות. תודה רבה.

שלום רב, הרבה פעמים רואים קצת חום לאחר עקירת שיניים קשות. נפיחות זה לא דבר חריג ובעיקר היא מקסימאלית ביום השני. בדרך כלל ביום השלישי מתחיל לרדת. לגבי הכאבים, שיכולים להיות חזקים יש להעזר במשככי כאבים. הכאב אמור להיות בירידה. במידה והכאב מחמיר שוב יש לפנות לרופא המטפל מיכוון שיתכן סיבוך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים