המליצו לי לעקור את 4 שיניי הבינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/07/2018 | 16:33 | מאת: שירה

בכולם יש חורים ,בתחתונה השמאלית יש חור ממש עמוק ללא כאבים השן התפוררה ונשאר חצי ובתחתונה הימנית יש גם חור עמוק ללא כאבים. אמרו שאצטרך לעקור את העליוניות קודם ולאחר מכן בעקירה נפרדת כירוגית את התחתונות אחת אחת. השאלה האם זה בסגר לעקור את העליוניות ואז השיני בינה התחתונות לא יעשו פצע על המקום לאחר העקירה? וכמה זמן לוקחת עקירה כירוגית לשן בינה לא כלואה ורובה בחוץ. אני צעירנ בשנות ה30

שלום רב, לא יודע אך זה נראה אצלך אבל היגיוני לעקור את שתי שיני הבינה של אותו צד באותו יום ולא לסבול פעמיים על אותו צד. כמה זמן זה לוקח אני יוכל להגיד רק אחרי העקירה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים