זיהום מסוג אוסתאומיליטיס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/07/2018 | 11:19 | מאת: שי

שלום רב אני סובל כבר 14 שנה מזיהום בלסת העליונה בעצם המקסילה מימין איזור שיניים 16 17 מטופל במלקת פה ולסת תל השומר. לוקח דוקסלין באופן קבוע פעמיים ביום. שאלתי האם ניתן לעשת משהו מעבר לעקירת הזיהום - תהליך כירורגי לא מומלץ, והמשך לקיחת האנטיביוטיקה שמחלישה אותי מאוד. תודה מראש

מצטער אבל אין מספיק נתונים כדי לענות על השאלה. לא יודע על איזה זהום מדובר ומה המקור שלו. כמו כן לא יודע מה הסיבה שהזהום נמשך כל כך הרבה זמן כדי לתת תשובה נצטרך לבדוק אותך בהזדמנות בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים