סגר לסת הפוך עקב עצם לחי שקועה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/06/2018 | 19:39 | מאת: יוסי

שלום, יש לי סגר הפוך בצד הימני של הלסת בעקבות לחי ימני שקועה בחיבור שמקביל למפרק (האם זו עצם הלסת העליונה?) בנוסף עצם צידית ימנית של הארובה גם נכנסה בפנים וזה גורם לכפל ראייה במבט שמאלה ולמעלה ולבלט עין. הלחי משפיעה גם על שקיעת הארובה והאישון נמוך יותר, וגם הלחי משפיעה על הסגר. לסיכום: איך מטפלים בעצם לחי שקועה ועצם צידית ארובה שקועה? יש אפשרות לנתח ולהחזיר את העצמות? תודה רבה.

שלום רב, לא ברור לי האם אתה מדבר על משהו שקרה בעקבות חבלה או שזה המבנה של הפנים. מה שלא יהיה אם תלונה כזאת אתה צריך לפנות לאחת ממרפאות פה ולסת בבתי החולים הציבוריים. אז תבדק בצורה יסודית ואולי תקבל תוכנית כרורגית. לא יכול לעזור בפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים