חתך בפה פתוח שלא עובר

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/05/2018 | 01:48 | מאת: רונה

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל אני כבר אובדת עצות. שלום, לפני כ3 שנים פתחתי את השפה. מאז, יש לי מין חתך קטן בשפה שכל הזמן יוצא ממנו רוק (או שאולי זה משהו אחר) ואם אני לא מורחת כל לילה משחה (בשם אורקורט) זה נהיה פצע. כבר 3 שנים אני מורחת את המשחה בשביל להימנע מהפצע ואם אני מפספסת לילה אחד הפצע חוזר. זה נהיה בלתי נסבל ומאוד מפריע בשגרה. מזה יכול להיות? מה אפשר לעשות? הייתי אצל מלא רופאים ואף אחד לא עזר לי. תודה רבה ואשמח למענה!

שלום רב, אכן לא הפורום האידיאלי....מאוד קשה לתת מענה ללא בדיקתך. את צריכה לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת ואני מאמין שתקבלי תשובה פשוטה לשאלה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים