דלקת במפרק בעקבות יישור שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/05/2018 | 07:48 | מאת: דור

שלום אני בן 27 ובעקבות יישור שיניים פנימי התחילו לי הפרעות של tmj. בבדיקה אצל כירורג הוא אובחנתי בMPD... ארצה לדעת מה הדבר הזה בדיוק.. תודה.

שלום רב רצוי לקבל הסברים מהרופא שמטפל בך לנושא זה לא הנושא של הפורום בהצלחה

06/05/2018 | 22:35 | מאת: דור

אין לי אפשרות לשאול את הכירורג. ומה זה לא קשור לנושא הפורום? יש לי דלקת במפרק הלסת זה לא פורום פה ולסת?!

07/05/2018 | 11:04 | מאת: דור

אם אתה בא לשמש פה על תקן עציץ, אז עדיף שתסגור את הפורום, להגיד 'צריך בדיקה של רופא' גם אני יודע להגיד.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים