שריר לעיסה צד ימין חלק תחתון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/12/2017 | 20:48 | מאת: יעקב בן חור

ומבנה לסתימה חוזרת ביקשתי אלחוש והרופא נתן לי שלוש זריקות - ההרדמה עברה והכאב לא עבר שבוע ואז הייתה מוגבלות בפתיחת הפה ללעיסה )בטחפון הרופא ביקש לשתות חמישה ימים שלוש פעמים שני כדורי אדוויל ולעשות קומפרסים( בינתיים כמעט חמישה ימים עברו ואין שינוי מהותי אולי מעט אך קשה באכילה בטירוף שתי שאלות האם להמשיך עוד חמישה ימים אדוויל או לרדת במינון? תוך כמה זמן אמור שריר הלעיסה לחזור לתפקוד.. ואם יש לך סבלנות לתת תשובה למה זה קרה אז אדוה לך מאוד( בכל מקרה תודה בן חמישים )

אהלן קורה שיש זהומים לאחר זריקת הרדמה בפה. כדאי להבדק על ידי כרורג פה ולסת על מנת לשלול זאת. הסיפור נשמע מוגזם לסתם כאב שלאחר זריקה. אם הכאב בלעיסה הינו בשן עצמו אז צריך לחפס בעיה בשן. כדאי להבדק תרגיש טוב

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים