גוש קטן וכואב בחניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/11/2017 | 23:08 | מאת: לי

היי, לפני מספר ימים הרגשתי כאב ליד שן בינה כלואה תחתונה בצד שמאל של הפה. הסתכלתי לתוך הפה עם פנס והבחנתי בגוש קטנטן על החניכיים ממש ליד שן הבינה. הוא לא מפריע לי יותר מידי רק כואב באכילה או צחצוח שיניים. גם נגעתי בו והוא די רך וגמיש. מה זה יכול להיות? האם הוא קשור לשן שינה שמנסה לצאת? אציין כי היא כלואה ואין לה מקום לצאת. בעבר הוצאתי שן בינה מצד ימין שהחלה לעשות בעיות ורופאת השיניים טענה שאין צורך להוציא את השן השנייה כל עוד היא לא מפריעה לי. כמובן שאגש לבדיקת רופא שיניים אבל רוצה להירגע קצת לפני, אני נכנסת ללחץ ואני מאוד היפוכונדרית אשמח אם תוכלו לשער מה זה יכול להיות והאם נתקלתם בתופעה ומה הסיכוי שמדובר חלילה בנגע סרטני. אני בת 26, בריאה, לא מעשנת ולא שותה אלכוהול. תודה מראש על התשובה!

זה נשמע כמו החניכיים שמכסות את השן אבל אין תחליף בפורום לבדיקת רופא. את צריכה לפנות לבדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים