זיגומה שקועה עקב מכת כדורגל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/10/2017 | 15:50 | מאת: יוסי

שלום, יש לי זיגומה שקועה עקב מכת כדורגל וכנראה היא גורמת לסגר לא להיות מושלם באותו צד. איזה רופא מומחה אמור לטפל בזיגומה? במקרה הזה צריך להחזיר את העצם למקומה, שתל לא אמור לעזור לתקן את הסגר נכון? בנוסף יש לי 2 שברים קטנים בשתי הארובות ימין בעצם הגבה, ובשמאל עצם תחתונה, מי אמור לטפל? תודה.

היי, לא יודע ממתי השבר ואיך אבחנת אותו אבל אתה צריך לפנות כירורג פה ולסת באחד מבתי החולים שקרוב לביתך. בכל המחלקות של פה ולת מנוסים בטיפול של השברים הללו לא רוצה להכנס יותר מידי לפרטים. זה לטיפול בפורום. תפנה לאחד מביתי החולים ושיהיה לך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים