תוצאות בדיקת ביופסיה בלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/08/2017 | 07:47 | מאת: רונית

שלום ד"ר, הילד שלי בחור בן 27 עבר בדיקת ביופסיה בלשון עקב לשון אדמומית. האדמומיות הייתה מופשטת ללא נגע מקומי. האדמומיות לא חמורה והיא באה וחולפת וכיום נעלמה לחלוטין. הביופסיה נלקחה ממרכז הלשון. תוצאות הבדיקה כדלקמן: Squamous Papillomar with Chronic Inflammation. במה דברים אמורים? האם קיים טיפול? האם יכול לחלוף לבד? האם הנ"ל מדבק? ואם הנ"ל מדבק אז עד מתי? מאוד דואגת ומתנצלת מראש על כמות השאלות. תודה

שלום מדובר בנגע שפיר שאין צורך בהמשך טיפול ולא מדבק אבל לא מתאים כל כך לתאור של מה שאמרת שיש לבנך צריך לבדוק עם הרופא המטפל האם הממצא בפה מתאים לתשובה הזו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים