המשך בבקשה.... בהמשך לשאלה מטה..

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/06/2017 | 01:11 | מאת: שושי

שלום, אני לא יודעת למה הצילום לא עבר. יש אפשרות אחרת לשלוח צילום? אני פשוט מודאגת ממה שהרופא רשם "יש משהו לא ברור בשן 28" וגם מה זה צפיפות עצם מתחת לשיניים שהוא כתב? מה זה אומר ולמה זה גורם? קבעתי תור לכירורג פה ולסת לעוד חודשיים מהיום.. וזה עוד הרבה זמן.. בכללי- האם התחום הזה נמצא בסל או מקבלים את השרות רק באופן פרטי? תודה רבה

שלום שושי, כעקרון כל תחום השיניים לא בסל וגם אם את רואה כרורג בבי"ח הבדיקה בתשלום. לגבי הצילום את יכולה להעביר אותו אלי במייל שבאתר שלי ואני אנסה לעזור אבל הדרך הנכונה זה להבדק ע"י כרורג בהצלחה

28/06/2017 | 17:55 | מאת: שושי

שלחתי למייל שמצוין באתר.. תודה רבה!

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים