ביופסיה חוזרת כירורג פה ולסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/04/2017 | 22:18 | מאת: שלומי ח

בוצע אצלי ביופסיהעם חשד לציסטה בלסת תחתונה והשתילו גם צינורית נקז לשטיפות מרובות לשם הקטנת הציסטה התקשרו אלי לבוא בעוד כמה ימים לעשות ביופסיה חוזרת כי התוצאות לא ברורות האם ילדעתך ש לי סיבה אמיתית לדאגה ? האם יכול להיות שמדובר במשהו ממאיר למרות שאמרו לי שהסיכוי קלוש?

שלום רב, מצטער אבל אין איך לענות על השאלה מיכוון שאני לא מכיר את המקרה שלך. מה שלא יהיה, אם אמרו שיש בעיה תכנית עם הביופסיה, רוב הסיכויים שזה נכון ושצריך לחזור על הבדיקה. לא משחקים עם זה בהצלחה

18/04/2017 | 21:06 | מאת: שלומי ח

שלום היום עשו לי את הביופסיה השניה הם חוששים שזה מדובר ב unicystic ambelastoma גידול לפי ביופסיה הראשונה ולכן לקחו רקמות מהצד השני האם אצטרך לעבור לדעתך ניתוח להסרת העצם עם השיניים אם אכן מדובר האבחנה הזו? האם ישנן עוד שיטות טיפול חוץ מניתוח כזה מורכב?

למה שוב אותה שאלה? הכל בסדר?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים