כאבים שסוע וחצי אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/03/2017 | 02:29 | מאת: עמית

הלכתי לרופא המטפל כבר פעמיים! בפעם הראשונה הוא הוריד לי את התפרים ואמר לי להמשיך לקחת משכי כאבים עד שזה יעבור .. ושאין לי מכתשית יבשה , 3 ימים לאחר מכן חזרתי שוב למרפאה בגלל כאבים לא פוסקים , ונאמר לי שאין לי מכתשית יבשה , והוא עשה לי שטיפה עם מי מלח ושם לי חומר מרגיע שעזר בידוק למספר שעות מועט.. אני כבר 9 ימים אחרי העקירה סובל נורא ולאף רופא אין פתרון בשבילי!! עשיתי צילום וגם הוא יצא תקין לדברי הרופא... אז למה כל כך כואב לי עדיין, לחיות על אופטלגין זה לא פתרון! אשמח לייעוץ ממך!

אין לי אפשרות לעזור דרך פורום אבל הסיפור אכן מתאים למכתשית יבשה. לפעמים צריך לשים שוב ושוב את החומר המרגיע מספר ימים רצוף, אבל קשה להתחייב בלי לבדוק אותך. יש גם אפשרות שהכאב נובע משן אחרת. שוב, קשה לנחש

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים