צורת החניכיים אחרי שתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/03/2017 | 10:00 | מאת: אור

שלום, עברתי השתלה דנטלית והיום הרכיבו לי את הכתר וסיימתי את התהליך. ברצוני לשאול האם החניכיים מתעצבות בהתאם לצורת הכתר ולשיניים שמשני צידיו או שיישארו "נמוכות" כאלה כפי שהן עכשיו? תודה ויום טוב

שלום רב, לא יודע איך החניכיים נראות עכשיו אבל אחת הבעיות הקשות באיזורים בהם יש חשיבות לאסטטיקה ומשקמים על גבי שתל או מספר שתלים הינו יצירת צורה טבעית של החניכיים. לקבלת תוצאה טובה יש צורך התכנון מדוייק ושיתוף פעולה הדוק בין הכרורג למשקם. צריך להשתדל להגיע לצורה מסביעת רצון כבר עם הכתר הזמני עם הרבה סבלנות ורק אז להתקדם לביצוע כתר קבוע. יש הרבה גורמים שיכולות להשפיע על התוצאה הסופית. אני מבין שיש לך כבר כתר קבוע ואתה לא מרוצה מהתוצאה הסופית. צריך להביא את ההסתייגויות לרופא המטפל ולעיתי יש מקום ליעוץ נוסף אצל מומחה לשיקום הפה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים