זיגומה שקועה............

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/02/2017 | 19:15 | מאת: יוסי

שלום בילדות הייתה לי חבלת כדורגל ללחי ימין, כשמסתכלים בעין רואים שלחי ימין שקועה ומופיע לי רטרקציה בערנות. עשיתי CT עצמות הפנים וארובות עיניים אך בצילום לא רואים שהזיגומה שקועה. מה עושים במצב כזה? MRI? אני מעוניין לשחזר את הזיגומה למקומה המקורי שלא תהיה אסימטריה.

שלום רב באיזה גיל היתה החבלה? ילדים בדרך כלל לא שוברים זיגומות מה שלא יהיה לא ניתן לתת לך תוכנית בלי לבדוק אותך. צריך לראות על מה מדובר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים