הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/11/2016 | 17:21 | מאת: גאיה

עברתי לפני כמה ימים הרמת סינוס ופתאום התחיל לי גם נזלת הגיוני שהניתוח גרם לזה? האם יש משהוא שניתן לייבש להקל על המצב כי גם פוחדת לנגב בינתיים משתמשת בטיפות מה עוד אפשר פוחדת שייעשה נזק למקום?

שלום רב, לאח הרמת סינוס יתכן דימום מהאף בצד המנותח. לגבי נזלת יכול להיות מקרי אבל אם זה רק חד צדדי יכול להעיד על התחלה של בעיה. רצוי לפנות למנתח לבירור. בהצלחה

06/11/2016 | 20:51 | מאת: גאיה

לא זה לא צד אחד 2 צדדים פעם בזה הרבה ופעם שני . היום הוציאו לי התפרים לא הכירוג שעשה כי רק פעם בחודש נמצא במרפאה הנ"ל אבל הכל אמרו בסדר ואמרו לא לדאוג כי זה תקופה שגם שם המון מצוננים וחולים ושאעדכן את הכירוג אבל לא נראה משהו חריג לפי המראה מקווה ואמתין באמת עד הביקורות ומקווה שהכל יהיה בסדר.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים