ניתוח סנטר- הקטנת סנטר,שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/11/2016 | 09:11 | מאת: עינבר

שלום, ברצוני לעבור ניתוח הקטנת סנטר. 1.ישארו לי הרבה צלקות לאחר הניתוח? 2.כמה זמן לאחר הניתוח אפשר לטוס בלי חשש? 3.כמה זמן צריך להשאר עם התחבושות עליי? כשאני אחזור לעבודה לא ארצה שיראו את התחבושות ו/או את הנפיחות והצבעים. מתי הכל יעלם לגמרי?

שלום רב. ניתוח להקטנת סנטר מתבצע מתוך הפה ולכן אין צלקות חיצוניות. כמו כן התחבושות נמצאים ליממה בלבד. צפוי לאחר מכן נפיחות וכאבים ויתכן שטפי דם בסנטר ובצוואר לתקופה של עד כשבועיים. אין נמיעה מטיסה לאחר תקופה זאת בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים