החלמה קשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/10/2016 | 12:49 | מאת: ריקי

הולכים להתקין לי שתל עקב שן שהיתה קודם עם סדק ונעקרה שאלתי בגלל שזו היתה שן טוחנת עם סדק וההחלמה שלה הייתה לא קלה האם יש סיכוי שגם ההחלמה של השתל תהיה לא פשוטה וצריכים להוסיף לי גם עצם אם זה משנה והאם משנה במורכבות ההשתלה האם זו במקום שן טוחנת או אחרת יש משמעות למספר השורשים שהיו לסוג השתל שצריך להיות?

שלום רב, אין קשר בין מה שהיה בזמן העקירה להחלמה שלאחר השתל. יש כן חשיבות לעובדה שיתכן צורך בביצוע הרמת סינוס או שתל עצם כלשהו בזמן ההשתלה. בכל זאת התגובה משתנה מאדם לאדם אז קשה לנבא מה תהייה תגובתך. לרוב אין הרבה סבל לאחר השתלה. ממליץ בחום לנהל את השיחות הללו אם הכירורג המטפל ולהוריד את כל הספקות מליבך. כך תכנסי לטיפול רגועה יותר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים