ממברנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/09/2016 | 19:02 | מאת: נועה

אני אמורה לעבור שתל בשן טוחנת עליונה הרמת סינוס סגורה וגם ממברנה רציתי לדעת מה אומר הרמת סינוס עם או בלי ממברנה ולמה כאילו מחולק בנפרד בהסבר ולפעמים גם במחיר אודה על ההסבר ?

שלום, למה ההסבר והתמחור מחולק תצטרכי לשאול את הכירורג שמטפל בך ממברנה הינה אחד החומרים שמשתמשים במהלך הרמת הסינוס, כמו תחליפי עצם, חוטי תפירה וכו' כדי להבין מה זה הרמת סינוס הכי פשוט שהרופא ירא לך זאת על פני צילומי בסיטי שלך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים