כאבי תופת מאחורי השן האחרונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/09/2016 | 20:25 | מאת: מיקה

שלום,היום התחיל לי כאב חד בפתאומיות בחניכיים שבסוף הפה ליד השן האחרונה איפה שאמורות לצמוח שיני בינה..הכאב הולך ומחריף וניהיה באזור נפיחות כמו כדור קטן וכאבי תופת של דפיקות לב וזה מקריו ללסת והתחיל טיפה כאבים באותו צד רק למעלה..מה זה יכול להיות?

07/09/2016 | 20:26 | מאת: מיקה

שלום רב, לפי הסיפור זה נשמע כמו זהום ממקור בשן הבינה. יתכן צורך בטיפול אנטיביוטי רצוי לפנות לבדיקת רופא שיניים או כרורג פה ולסת בהקדם על מנת להחליט על הטיפול הנכון אם אכן מדיבר על שן בינה יהיה צורך לעקור אותה בהמשך בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים