תרופה חדשה ל COPD

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

15/01/2011 | 19:10 | מאת: גבי

שלום רב, אבי חולה במחלת הCOPD משתמש בספריבה פעם ביום ומשאף ונטולין לפי הצורך. קראתי ששימוש בסטרואידים(ונטולין) עלול לגרום למחלת סכרת אצל חולי COPD. בחיפוש באינטרנט נתקלתי בתרופה חדשה בשם DAXAS מיועדת לטיפול בחולי COPD, היכן ניתן להשיגה והאם יש לה יתרונות על פני תרופות קיימות? http://www.meerburgpharmacy.com/daxas.htm

לגבי שלום על מנת לדעת מה טוב לאביך חייבים לבדוק אותו ולהכיר. אני מניחה שיש לו רופא ריאות. אגב ונטולין אינה תרופה סטרואידית. אם הוא זקוק לסטרואידים לנשימה בכל זאת אין ברירה. נכון שיש השפעה על רמת הסוכר בדם. לשם כך יש לעשות איזון. אני ממליצה שתדברו עם רופא הריאות שלו. אם תרצו להתייעץ איתי אני ממליצה שתעשו תור אלי תיצור קשר ל 4266499 052.

מנהל פורום שיקום נשימתי