עלות השתלת קוצב סרעפת

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

29/12/2010 | 12:18 | מאת: עפר כהן

שלום יש לי חבר בן 34 שמחובר למכונת הנשמה 24 שעות. נאמר לו שהפתרון היחיד בשבילו זה השתלת קוצב לב. הוא כרגע נמצא בבית רבקה ושוכב במיטה כל הזמן. האם עלות ניתוח כזה הוא אכן 100000 דולר ואין אפשרות לקבל מימון לכך? חבל על בחור צעיר שנופל בין הכיסאות ואיבד תקווה לחיות. אשמח לתשובות בההקדם. תודה

לעופר שלום אני מציעה שתיצרו קשר עם דר' עמיר סולד הוא יוכל לתת לכם יותר פרטים לגבי עלויות ועזרה בעלויות. לפני כן אם תיתן לי יותר פרטים על המחלה של החבר שלך או מישהו ממשפחתו אוכל לעזור יותר טל 4266499 052

29/12/2010 | 16:49 | מאת: עפר

אין לי פרטים מדויקים אבל מדובר באדם חולה CP שעבר תאונה ולאחר מכן עבר ניתוח בצוואר. מאז הוא מחובר למכונה בגלל סרעפת רדומה או משהו כזה. עברה כבר שנה מאז התאונה. אם תרצי לדבר עם המשפחה אתן לך את הטלפון.

מנהל פורום שיקום נשימתי