שיקום נשימתי היכן ?

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

26/12/2010 | 21:33 | מאת: לימור

שלום רב, ברצוני לדעת האם את יודעת איזה מקום שיקומי נשימתי מומלץ לאדם שעבר טלטלות רבות :צינטור שהוביל לניתוח מעקפים דחוף {6 מעקפים} , דימום בקיבה, אנגיו , זיהום בבית החזה , פתיחת בית החזה, הנשמה של שבועיים+ , סגירה מחודשת של בית החזה ע"י שרירי החזה ... ועכשיו אנו מחכים שיחדירו צינור לגרון ולראות אם המצב יתייצב... אשמח לשמוע לדעתך איזה מקום מומלץ? אנחנו שמענו על בית רבקה כך ממליצים בבלינסון. אך שמענו שיש גם בתל השומר, רעות בת"א ... האם יש יתרונות וחסרונות לכל אחד מהמקומות הללו? מה מומלץ?

ללימור שלום לפי התאור שלך לדעתי הטוב ביותר זה בביה"ח רעות. תיצרי איתי קשר על מנת לשמוע יותר פרטים כדי שאוכל לעזור לכם בצורה מושכלת. 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי