שיקום נשימתי לביתנו מעיין פישר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

11/09/2010 | 21:23 | מאת: חנוך פישר

אנחנו ההורים של מעייןבת 26 שמאושפזת מזה כחודשיים במרכז השיקומי רעות לאחר שעברה החייאה בבית חולים אסף הרופא בעקבות הקאה דמית וכתתוצאה מהחייאה נגרם לה נזק מוחי. היא מטופלת ע"י רופא המחלקה. עם קבלתה הייתה מונשמת ב-12 נשימות לאחר כשבועיים עברה ל-10 נשימות ושבוע לאחר מכן ל-8 נשימות וב-8 היא התקשתה.החזירו אותה שוב ל-12 נשימות כשלמעשה אין תוכנית גמילה ממכונת ההנשמה למעיין. שאלתי האם פרק הזמן שחולף ללא תוכנית גמילה אינו קריטי עבורה? עליי לציין שבאסף הרופא היא נשמה כ-50 שעות כשהיא מנותקת ממכונת ההנשמה ומחוברת לחמצן. דבר נוסף נכון להיום מעיין ערה, מתרגשת מנוכחותינו ובוכה שמגיע שעת הפרידה. אשמח לתשובה וייעוץ ממך. שבוע טוב ותודה על הקשבתך.

להורים של מעיין אשמח לעזור לכם תיצרו קשר ל 052-4266499 מחר יום ב' במשך היום

מנהל פורום שיקום נשימתי