גמילה ממכונת הנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/07/2014 | 20:58 | מאת: אני קלאודיוס

שלום, אבי מחובר למכונת הנשמה כחודשיים. טרם עבר פיום קנה. כאשר מנסים להעבירו למצב של נשימה ספונטנית אזי לאחר כ-15 דקות מכונת ההנשמה נכנסת שוב לפעולה מכיוון שלטענת הרופא הוא יורד מתחת לקריטריונים הדרושים לנשימה ספונטנית. ניסיון הגמילה נעשה פעם ביום. שאלותיי: 1. ע"פ הגיוני (אומנם הדיוט בתחום) היה רצוי לבצע את ניסיון הגמילה מספר פעמים ביום לשם תרגול / אימון. הלא כן? 2. האם יש אפשרות לתכנת את מכונת ההנשמה כך שבמהלך פרק זמן מסוים (לדוגמא: שעה) יהיו מספר מעברים בין נשימה ספונטנית למצב בו המכונה תכנס לפעולה (בהתאם לצורך). תודה.

לקלאודיוס שלום היות ושאלתך דורשת הרבה יותר פרטים אשמח שתצלצל ונוכל לדבר על מנת שאנסה לעזור לך לטל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי