נקב בגרון

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

15/06/2014 | 12:57 | מאת: גליה

שלום, אמי בת 83 מאושפזת בבית חולים עכב ירידת בתפקוד הלב ומאמץ בנשימה.בנוסף סובלת מלחץ דם גבוה וסוכר. כרגע מחוברת למכונת הנשמה והודיעו שאם לא יהיה שיפור במצבה יהיה צורך לנקב חור בגרון כדי שתתחיל להיות מונשמת משם. שאלתי היא: האם תוכל להצליח לדבר או לאכול?.. תודה, גליה

לגליה שלום אימך תוכל גם לדבר וגם לאכול בתנאי שהרפלקסים בגרון ומיתרי הקול תקינים לכן צריך לבדוק זאת את יכולה ליצור איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי