התעוררות אחרי הנשמה והרדמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

18/01/2014 | 10:00 | מאת: רחל קיסל

שלום רב, חמותי בת 93 אושפזה לפני מספר ימים לאחר איבוד הכרה קל בבית עקב נוזלים בריאות. בבית החולים היא הורדמה והונשמה וקיבלה פוסיט להוצאת נוזלים. מאתמול בבוקר הפסיקו את ההרדמה כדי להתחיל את תהליך הגמילה מההנשמה, אבל עדיין לא מתעוררת ואנחנו מאוד מודאגים. היא לפעמים פותחת. קצת עיניים ומניעה את הגפיים אבל לא מתעוררת ממש. תודה מראש, רחל

לרחל שלום יתכן שחומרי ההרדמה יוצאים מהגוף יותר לאט עקב גילה המתקדם. אם את רוצה לדבר אשמח להסביר יותר 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי