אבא מאושפז ומונשם בטיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

15/12/2013 | 21:29 | מאת: לירון

דיצה שלום, אבא חולה סי או פי די הוא הגיע למצב בו הוא איבד את הנשימה ועבר עיסויים בחזה ע"מ להחזיר לו את הנשימה הוא מונשם כבר שבועיים בטיפול נמרץ כיום הוא כבר ללא צינור ההנשמה והוא מונשם עם מסכת הנשמה. במהלך היום הוא מחזיק מעמד ללא מכונת ההנשמה כ - 4 שעות. בבית חולים אומרים שייתכן שהמשך קבלת החמצן לא טוב עבורו ועלול לפגוע בו (רוב הזמן הוא ישן ומתקשר בצורה מינימלית) אבא בן 65 ואני רוצה לדעת מה התהליך שבו אנו יכולים לשפר את החלמתו. האם לחכות? האם להסכים לתהליך יצירת חור בגרון? בנוסף במידה וכן כיצד מחלימים וכמה זמן? אשמח לייעוץ כי אין לי מושג מה לעשות וכל רגע יקר. תודה וערב נעים. לירון.

ללירון שלום על מנת ליעץ לך מה לעשות במקרה של אביך עלי לקבל הרבה יותר אינפורמציה ובעיקר לבדוק אותו ולשמוע מספר פרטים מהרופאים המטפלים צרי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי