טיפול בדלקת ריאות בעקבות אספירציה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

22/05/2013 | 11:51 | מאת: אור

ד"ר גרוס שלום, אמא שלי אושפזה בבית החולים תל השומר בעקבות עלייה של הקיבה לבית החזה, בעקבות בקע פארא-ושתי. במהלך השיהות בבית החולים נהייתה לה אספירציה שגרמה לדלקת ריאות, היא הורדמה, הוכנס לה טובוס, היא עברה בדיקת סיטי עם חומר ניגודי נוספת שבא נראתה החרפה בהצללות, והיא הועברה לטיפול אנטיביוטי בטיפול נמרץ. רציתי לדעת האם זה הטיפול הנכון במקרים כאלה? האם באמת רק השילוב של הזמן והתרופות עושה את שלו? מה השאלות שצריך לשאול במקרים כאלו כדי לקבל מידע נוסף מן הרופאים? האם יש טיפולים נוספים שצריכים להיעשות במקביל? האם יש טיפול אחר שצריך להיעשות? תודה רבה מראש אור

אין מספיק פרטים לתת לך תשובה מושכלת אנא צרי איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי