שיעול קשה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

16/04/2013 | 12:45 | מאת: claudine

זה שבוע שחליתי בשפעת [חוסנתי השנה}הלכתי לרופא וכמובן נאמר לי שתייה חמה ומנוחה כעבור יומיים עלה החום ל37.8 חזרתי לרופא עשו לי משטח גרון וצילום ריאות עדיין אין תשובה למרות שהבדיקה הרפואית על ידי רופא המשפחה הריאות נקיות,בנתיים קיבלתי קודאין ורוקסו{אנטיביוטיקה}carbocysteine לליחה אני ממשיכה בטיפול ולא נראה לי שזה עוזר לפני יום אנמי רואה בנזלת סימנים קלים של דימום רציתי לדעת מה קורה אם זו רק שפעת אז למה אין התקדמות אודה לך שתעני לי במייל

לקלודין שלום יש לחכות לתרבית על מנת לדעת שאת מקבלת אנטיביוטיקה נכונה או אם זה זיהום וירלי או חיידקי על מנת לקבל הסבר מדוע את לא משתפרת. אם לא יכול שיפור אני מציעה ללכת לרופא ריאות ולפני כן לעשות צילום ריאות. אם את מעוניינת ביותר פרטים צלצלי ל 4266499 052

18/04/2013 | 20:35 | מאת: claudine

ערב טוב קיבלתי את האבחנה שלך ואני מודה לך ,עדיין משתעלת חזק עם ליחה ונזלת ,בלי חום אבל עם כאבי ראש כאשר אני מתעוררת,עשיתי צילום ריאות ומחר אני הולכת לרופאץ משטח הגרון היה שלילי נראה מה יהיו תוצאות הצילום אני אתקשר אם יש צורך שבת שלום

מנהל פורום שיקום נשימתי