טיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

24/02/2013 | 22:08 | מאת: מיה

שלום חברי עבר ניתוח דיקציה צווארית נרחבת להוצאת בלוטת הלימפה, התריס וקשריות גדולות. למחרת הניתוח הוא דימם ואחרי עצירת הדימום הוא הועבר לטיפול נמרץ כשהוא מונשם ומורדם. אחרי יומיים בערך נעשה ניתוח פיום קנה וכבר שבוע הוא עם הפיום אך כבר לא מורדם. לאור מצבו והניתוח הראשון שעבר האם ניתן יהיה לגמול אותו במהרה מההנשמה ולאחר מכן מהפיום קנה? תודה

למיה שלום מבלי להכיר את החולה לא יכולה ליעץ תיצרי איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי