אשדוד

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

01/04/2012 | 16:32 | מאת: יעקב

אחי בן 63.לפני כ-3 שבועות עבר דום לב.מד"א ביצע אחיה ופינה לבית-חולים בילינסון.עבר צינתור עורק ראשי והיה מאושפז בטיפול נמרץ כ- 5 ימים.מצבו כעת , מונשם וחסר הכרה. בוצע צילום CT ראש .התוצאה, ללא שטף או בצקת. לאחר מכן הועבר למחלקה פנימית. לאור המצב שבו הוא נמצה ושאין שיפור במצבו הוחלט להוציאו לבית חולים שיקומי. שאלתי: האם זה לא מוקדם להוציאו לשיקום ( האם אין עוד מה לעשות בבית חולים? למשל בדיקת EEG ... אם כן להוציאו אז לאיזה בית חולים שיקומי מומלץ? בברכה יעקב

ליעקוב שלום אם אחיך במצב יציב עדיף שיהייה במחלקה של מונשמים כרונים בה עושים שיקום. זאת היות ובמחלקות האלו עושים יותר פיזיותרפיה נשימתית וכללית, ריפוי בעיסוק קלינאית תקשורת וכו'. בבתי חולים כלליים הטיפולים הנ"ל מאוד מוגבלים. אם אתה רוצה לדעת יותר תיצור קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי