אפשר , בבקשה , להשתחרר מהטרכיאוסטומי ? היא מכבידה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

11/06/2011 | 15:23 | מאת: מרים קטרינה יורמן-לוי

דר' גרוס הנכבדה ! כתבתי לך מכתב מפורט ואני מבינה שלא עלה בידך להשיב לי . נפגעתי בתאונת דרכים ב 17/03/2011 ואני עדיין מאושפזת . אני בת 67 טריה (מה 05/06 ) . נפגעתי כהולכת רגל - בתאונה נשברו צלעות בצד שמאל , אגן הירכיים ב 3 מקומות , 2 הירכיים וברך שמאל . כשבוע לאחר התאונה הותקנה בגרוני טרכיאוסטומי - ברמב"ם ב24/03/2010 אני חושבת . כיון שהייתי מורדמת ומונשמת אחי - גידי פרסר - חתם על הניתוח . היו נסיונות לשחרר אותי מן הטרכיאוסטומי . כבר גברתי לא רע - בערף ביוני האחרון , בעקבות דלק בגרון אבדתי את קולי . בדיקה בבית-חולים רמב"ם קבעה שיתוק חלקי של מיתרי הקול . יש הפרשות (נראות כתערובת של דלקת וקרישי דם) במקום כניסת הטרכיאוסטומי .אני תלויה כיום בחמצן . חשבתי שאם אתרגל להיות בלי חמצן - התחלתי מ5 דקות והיום אני יכולה להגיע להפסקה של 80 דקות אבל עדיין לא לכמה שעות . שאלותי : א. האם ניתן עדיין להרחיק את הטרכיאוסטומי ? ב. על מי היית ממליצה שיבצע/תבצע ניתוח זה ? ג. אילו עלי מקצוע יוכלו לטפל בשיקום הקול שלי ? כמורה הוא חסר לי מאד . לתשובתך אני מחכה בכליון עיניים . כיון שאיני יכולה לדבר , ניתן לדבר עם אחי פרסר גדעון ,טל' 0595225405 .הטלפון הנייד שלי : 0504675246 אני יכולה ללחוש . בתודה מראש ובכבוד רב יורמן-לוי מרים קטרינה

למרים שלום על מנת שאוכל לתת לך תשובה ראויה ורצינית עלי לבדוק אותך ואת המסמכים הקלינים שלך. אשמח לקבל אותך אצלי במרפאה באיכילוב אני אופטימית אך עלי ליהיות בטוחה שאחיך יצור איתי קשר ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי