קוצר נשימה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

17/07/2010 | 12:22 | מאת: מקסימיליאן

אני בן 79 וחולה אסתמה כבר 30 שנה. לפני כשנה אובחן אצלי גידול ממאיר בראיה ולאחר טיפול שלא הועיל, עברתי לפני כחודש כריתת אונה בראיה. מאז קיבלתי התקפים של קוצר נשימה חומרים עד כדי הגעה לבית חולים, ובפעם האחרונה אפילו חוברתי למכונת הנשמה. איך עלי לנהוג כדי שהתקפים כאלה לא יחזרו ? האם זה קשור לניתוח ולהקטנת נפח הראיה ? האם טיפול בחדר מלח יכול לעזור לי או להפך, להזיק בגלל הניתוח שעברתי? אודה על תשובתכם.

לפי דעתי אתה צריך ליהיות מטופל בשיטה של שיקום נשימתי כדי לחזק את המערכת הנשימתית לרמות שתיהייה פחות בקוצר נשימה וההתקפים יוחלשו אשמח שתיצור קשר על מנת להחליט מה היא הדרך הטובה ביותר לטיפול בך 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי