קוצר נשימה אחרי דלקת ראות

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

23/12/2019 | 01:04 | מאת: אורית

חליתי לפני שבועיים וחצי בדלקת ראות. קבלתי זינט 10 ימים שהוחלף בזטו לשלושה ימים. במקביל עשיתי אינלציה עם בודיקורט 2 מיליליטר יחד עם ארובנט 1 מיליליטר לשבוע. סיימתי טיפול לפני יומיים. הרופא כרגע טוען שהראות נקיות אך עדיין יש קוצר נשימה וקושי להשתעל ולהפטר מחרחור לפעמים. הרופא ייעץ כהמשך טיפול על אינלציה עם 1 מיליליטר אירובנט ו 1.5 מיליליטר מים פיזיולוגיים. הורי לוחצים שאפנה לרופא ראות. האם קוצר נשימה הוא דבר שכיח לאחר דלקת ראות וכמה זמן הוא עלול להמשך? האם יש צורך באמת לפנות לרופא ראות?

לאורית שלום לפי דעתי עקב דלקת הריאות נחלשת תמשיכי עם הטיפול התרופתי יש צורך בתרגילי נשימה מיוחדם כדי לחזק את המערכת הנשימתית צרי קשר ל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי