אסטמה או ברוכנטיסססס

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

22/04/2019 | 08:33 | מאת: ברוכניטיס או אסטמה

שלום דוקטור פחדתי להגיד לרופאים שהיתי מעשן מעשן (מכיוון שהיתי מתחת ל18 וגם היתי מעשן מריחואנה אז פחדתי )כשנה וחצי עד שנתיים בלי בעיה כמעט עד שאובחנתי כאסמטי(בדיקה של נשיפה ושאיפה כזה) הפסקתי בערך לפני חןדש וחצי וישלי המון ליחה בגרון וליחה לבנה ולפעמים צהובה ולפעמים גם מבעבעת שקופה ואני רוצה שתגידי על פי הסיפטומים מה לדעתך זה אני מרגיש שקשה לי עם המון כאבים בחזה כאבי גרון כחכוח בגרון קושי נישמתי כמובן לפעמים אני לא מריגש שאני מצפצף אבל עדיין קשה לי אני במצב בערך שנה וחצי אם לא יותר ועייפות אם זה קשור ודיכאון בגלל כל המצב אבל לא חושב שזה סימפטום האם בדיקה של הנשיפה והשאיפה יכולה להעיד גם על ברוכניטיס או רק על אסטמה סליחה על אורך ההודעה פשוט אני במצב של שיכאון וקושי ומחפש את הפתרון היעיל ביותר תודה מראש

לפי הצרור שלך אלו תגובות שהגוף מנקה את עצמו אני ממליצה שתעשה צילום ריאו ותפקודי ריאה לפני שעושים אבחנה כל שני וגם תרבית ליחה אם תרצה אתה יכול לצלצל אחר הצהריים ואסהירת052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי