ליחה שלא פוסקת אחרי תרדמת

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

03/04/2019 | 00:39 | מאת: אבירם

שלום אבא עבר תאונת דרכים ושכב ללא תנועה כחודש, חלק מהזמן מונשם ומורדם, שבר שש צלעות. התעורר ועשו לו פיום קנה ומואכל בזונדה (עירני, צלול ובשיקום כרגע), הליחה לא מפסיקה כבר חודש, עושים סקשן והרוב הוא מוציא לבד מהפיום. בדיקת נוזל כחול יצא מהפיום, ואף פיתח דלקת ריאות קלה שעברה. איך מפסיקים/מפחיתים את כמות הליחה? היא שקופה ולא צמיגית. תודה

לאבירם שלום צלצל אלי אחרי הצהריים כי אני צריכה יותר פרטים טל 052-4266499

מנהל פורום שיקום נשימתי