גמילה מהנשמה גמילה ממכונת הנשמה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

28/01/2019 | 09:56 | מאת: חן

אבי הורדם והונשם עקב שבר בצלעות לאחר שהתעורר מנסים לגמול אותו מהנשמה ויש צינורית על אפו דרכו הוא מקבל חמצן הנתונים שמופעים על הצג הם דופק 96 נשימה 40 Spo2 100 לחץ דם 112/55 נראה שהוא נושם לא טוב האם לא צריך להחזיר את צינור הנשמה איזה טיפול מומלץ לקבל במצב כזה טיפול עם צינורית חמצן לא חלש במצב כזה ? תודה

לחן שלום על מנת לדעת מה סיכויי הגמילה של אביך וכיצד לעשות זאת בצורה מושכלת אני צריכה לבדוק אותו ולדבר עם הרופאים צרי איתי קשר ל 052-4266499 תודה

מנהל פורום שיקום נשימתי