קושי. נשימה ופיהוק יתר

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

05/08/2018 | 01:05 | מאת: ריקי

רצתי שלוש ק"מ לפני שבוע ויום, הרגשתי מין קושי בנשימה, כאילו אני לא מצליחה לנשום ע"ש הסוף, במיוחד הנשימות העמוקות, הלכתי לרופא כי חששתי שזה מהלב, בדיקת מאמץ וקו לב, היו מצוינות , ב"ה, הלכתי לרופא תורן במוקד שאמר שזה מהשרירים של הלב, נתן לי מוסקול, יש שיפור כלשהו, האם הגיני? האם יכולה להמשיך לרוץ, אני בת 47.5

לריקי שלום לדעתי לפני כל חשיבה על טיפול את צריכה להיבדק ע"י קרדיולוג . יתכן שהבעיה לא בריאות ובכל זאת בלב. אני נותנת טיפול של שיקום נשימתי שמחזק את יכולת הנשימה.

מנהל פורום שיקום נשימתי