חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

01/06/2010 | 00:38 | מאת: שרון

שלום רב, יש לי תינוק בן שנה וחצי(בן שלישי), מגיל 4 חודשים ידע לעמוד על שלו שרק אני אטפל בו או המטפלת. הוא אינו נותן שקרובי משפחה (סבא, סבתא דודים) יגעו בו ומוכן לקשר איתם ובלבד שלא ירימו אותו. הוא תמיד בודק שאני או המטפלת שלו בקשר עין ורק אנחנו מורשות להרים אותו אחרת הוא צורח. בספט' הוא אמור להכנס למעון ואני לוקחת אותו בכל יום שישי כדי שיכיר את המקום והצוות אבל אני לא מצליחה להשאיר אותו אפילו לכמה דקות מבלי שיבכה. האם יש לך עצה לטיפול? תודה, שרון.

01/06/2010 | 22:05 | מאת: גליה קרפול

הי שרון, קודם כל הייתי בודקת האם יש משהו בך שלא משחרר אותו. לפעמים ילדים, עם הרגישות העצומה שלהם, חשים אותנו ומגיבים אלינו בצורה לא מודעת. שנית את בהחלט יכולה להפחית את החרדה בעזרת שמן אתרי לבנדר. טפטפי על דש הבגד שלך (כן, שלך) 1 טיפה לבנדר בבית, כשהיא איתך. ותשאירי להן גם בקבוק לבנדר שישימו עליהן הגננות ועל דש הבגד שלה. הריח יהפוך למוכר וישרה תחושת בטחון ויתחבר לה בצורה לא מודעת אליך. בהצלחה :-)

02/06/2010 | 23:40 | מאת: שרון

האם ניתן לקנות את שמן הלבנדר בכל חנות טבע? סופר-פארם? האם צריך לבדוק שיהיה רשום משהו ספציפי על הבקבוק? האם יש מזוייפים? מהולים?

03/06/2010 | 10:57 | מאת: גליה קרפול

אכן כשמשתמשים בשמנים לשם ריפוי חשוב ביותר לרכוש שמנים טהורים. בחנויות הפארם מוכרים שמנים של חברות שונות אך אין לך דרך לדעת בוודאות אם הם מהולים או מזויפים. חשוב מאוד לרכוש אותם מיצרן ידוע ואמין. אני כמטפלת רוכשת שמנים שראיתי אנליזות שלהן ועל פי האנליזה אני יודעת כי מדובר בשמן טהור. אין לי אפשרות לתת לך במסגרת הפורום שמות של חברות אמינות, ניתן לפנות אלי דרך הממייל לקבלת עוד אינפורמציה.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית