שימוש בארומתרפיה כשיש חתול בבית

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

24/07/2016 | 09:52 | מאת: מיכל

היי, אני נעזרת לאחרונה בארומתרפיה לאלרגיות שיש לי(הרחה ישירות מהבקבוק), ואני מרגישה שזה מאוד עוזר (בעיקר שימוש בשמן מנטה ואקליפטוס). לגמרי במקרה נתקלתי בכך שארומתרפיה ,ובייחוד שמן מנטה הוא מסוכן ביותר לחתולים (גם בשימוש במבער חשמלי,כך שיריחו את השמן).. האם זה נכון? זה מאוד מתסכל עבורי, שכן בדיוק קניתי מבער חשמלי ותכננתי להשתמש בו במהלך הלילה , אך כמובן שלא אעשה דבר שיסכן את החתול שלי. תודה רבה, מיכל

מיכל שלום, זה נכון שארומתרפיה אינה טובה לחתולים, אך לא יגרם נזק משימוש במבער כל עוד לחתול יש אפשרות לצאת מהחדר כשיבחר בכך. לחתולים יש אינסטיקטים חזקים ובריאים והם אינם נשארים בסיסבה אינה מתאימה להם. לבריאות טובה, רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית