חוסר תאבון לילדה בת 4.5

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/08/2010 | 11:19 | מאת: אילי

שלום, אני אמא לילדה בת 4.5, מאד מודאגת מחוסר התאבון שלה. היא יכולה לעבור יום שלם בלי לאכול. וכשהיא אוכלת אני צריכה לאכיל אותה. היא כמובן יכולה לאכול חטיפים ושוקולדים כל היום אבל אני לא מרשה רק אחרי האוכל אף פעם לא ליפני. לפני שנתיים בערך היא הייתה קצת אנמית, הרופא של קופ"ח נתן לה טיפות ברזל, הפסקתי עם זה כי לא ראיתי שום שינוי. מה לעשות? להמשיך לחזור לטיפות הברזל? טיפול אחר? אשמח לתשובה מהירה.

04/08/2010 | 17:59 | מאת: גליה קרפול

הי אילי, אני ממליצה לך לפנות לפורום נטורופתיה בנושא. שפע בריאות, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית