קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

02/12/2015 | 22:53 | מאת: אייל

שלום רב. אני מתחיל ללמוד פעמיים בשבוע, קשה לי מאוד לשבת ולהתרכז בכיתה (הפרעת קשב והיפראקטיביות). אני כמובן לא מעוניין להתחיל עם ריטלין. אני מחפש משהו שיתן לי את ”ההרגשה” שהכי קרובה לריטלין. הכוונה למשהו שימקד אותי מצד אחד, וגם שתהיה השפעה מעוררת מצד שני. קניתי אנרג`י מאקה וגוארנה. האם אפשר לקחת את שניהם במכה? אני צריך ש ”ההשפעה” תהיה ל 5 שעות. האם אתה ממליץ על משהו אחר?

אייל שלום, האנרג'י מאקה וגוארנה הם תוספי מזון ואינם קשורים לארומתרפיה. ההמלצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך בלי לקבל התאמה אישית של תערובת זה לקנות שמן אתרי תפוז מר. בבוקר לקרחת 5 שאיפות עמוקות מהניחוח. לחזור על זה לפני התחלת השיעוא ובהפסקה. זה יקל עליך מאד. בהצלחה בלימודים, רחלה

06/12/2015 | 19:55 | מאת: אייל

אני לא יודע מה ההשפעות שלו. שאלה לגבי ארומתרפיה- למה לא לקנות שמן רוזמרין? אני הבנתי שרוזמרין הוא מעורר ומשפיע על המח. מה את אומרת? תודה ושבוע טוב.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית