שמן לבנדר

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

24/11/2015 | 10:04 | מאת: מיטל

היי, האם ניתן למרוח את שמן הלבנדר האתרי על העור?ומה הכמות המומלצת?

מיטל שלום, הדרך החכמה ביותר להשתמש בשמנים אתרים זה כשהם מהולים בשמן צמחי (שקדים, שומשום, זית, ארגן וכו'). טיפה אחת עד 5 טיפות בכפית שמן צמחי. לבנדר הוא שמן מאד טוב לעור ובמקרים של עזרה ראשונה ניתן לטפטף אותו ישירות על פצע, חתך, כוויה. לטיפוח העור יש למהול אותו.כל זה כמובן בתנאי שאכן מדובר בשמן אתרי טהור וטבעי. יום טוב, רחלה

24/11/2015 | 13:07 | מאת: מיטל

היי, איזו חברה של שמן אתרי טהור של לבנדר את ממליצה?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית