שמנים ארומתרפיים ואי פוריות

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

10/05/2015 | 08:35 | מאת: שירן

שלום אני סובלת מבעיית אי פוריות (לא מוסברת - לכאורה הכל תקין אם כי בפעם האחרונה היו לי מעט זקיקים והטיפול הופסק), יש לי שני ילדים מIVF ורוצה שלישי מחפשת לצד הטיפול, סוג של טיפול אלטרנטיבי, קראתי על נפלאות השמנים הארומתרפיים כמי שיכולים לסייע מבחינת עורררות הורמוני המין וכיוצא בזה.אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו קליל שאוכל לרכוש בכוחות עצמי בלי ללכת למטפל שירקח עבורי עם ציון איך להשתמש. נואשת .... מאוד אשמח לעזרתכם.

21/05/2015 | 10:13 | מאת: גליה קרפול

שלום שירן, לצערי אין אפשרות לקנות משהו קליל ושזה יעבוד. אכן השמנים יכולים לעזור, אבל זה תהליך פרטני, אין פורמולה אחת לכולם.. המון הצלחה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית