סבון שמן מנטה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

12/02/2015 | 17:47 | מאת: נדין

שלום, אני משתמשת במוצר טבעי ללא חומרים תעשיתיים. האם מקלחת בסבון הנ"ל על הגוף ועל הפנים יכולה לעזור למנוע מיגרנות או למתן התקף פעיל? האם קירצוף עם סבון פילינג עדיף יותר להחדרת החומר לעור? האם הסבון בעל תכונות אנטי בקטריאליות? האם ניתן להשתמש בו ללא חשש במצבי קנדידה וגינלית? המון המון תודה:)

13/02/2015 | 09:57 | מאת: גליה קרפול

קשה לי לענות על השאלה מ כיוון שגם סבון טבעי הוא מושג "רחב" ואין לי מושג מה שמו בו. לגבי מנתה ומיגרנה- הדרך היעילה ביותר היא לקנות שמן אתרי מנטה ולמרוח על הרקות בתחילת ההתקף. לגבי קנדידה- את האיזורים האינטימיים לא מומלץ לסבן כלל. בברכה, גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית