הכנת שמן

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/04/2014 | 12:32 | מאת: ענבל

שלום, אני רוצה להכין בבית שמן קלנדולה ושמן וניל. במאמר פה באתר ריאיתי שאת ממליצה על השריה של הצמח בתוך שמן בסיס למשך שלושה שבועות אך נתקלתי בשיטה אחרת לפיה מאדים סיר מים מתחת לכל התערובת (צמח ושמן). רציתי לדעת מה ההבדלים בין השיטות מבחינת התוצר הסופי ואיזו שיטה מומלצת יותר תודה רבה

30/04/2014 | 21:50 | מאת: גליה קרפול

שלום לך, שתי האפשרויות טובות. ההבדל העיקרי הוא במשך הזמן- השרייה בשמן ללא חימום לוקחת זמן רב יותר. היתרון שלה הוא שאין חימום שעלול לפגוע קצת באיכות. לשיקולך.. גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית