נזלת

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/12/2012 | 09:33 | מאת: דנה

שלום גליה, רציתי לדעת מה הכי יעיל לנזלת? האם טיפה אחת של הדס על הכר או החולצה תעשה את העבודה? תודה רבה, דנה

10/01/2013 | 22:02 | מאת: גליה קרפול

הי דנה, הכי יעיל שמן אקליפטוס גלובולוס בהרחה או אקליפטוס רדיאטה במריחה: אפשר לשים טיפה על האצבע ואותה למרוח בפתח הנחיריים ממש. מנטה גם יעזור לפתוח את האף אבל לא מומלץ לילדים או בלילה. הדס נפלא לשיעול. בלי קשר לארומתרפיה- טיפ יעיל לנזלת בלילה- לחתוך בצל לשניים ולשים חצי אחד בחדר השינה. עובד כמו קסם. רק בריאות גליה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית