רקיחה טבעית

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

01/01/2012 | 15:28 | מאת: נעמי

שלום אני מעונינת לרקוח שמן לגוף (לא לפנים) משמן זרעי ענבים, ויטמין E, שמן נר הלילה ושמן לבנדר. א. אשמח להמלצה על איזה יחס לשמור בין המרכיבים ואם לדעתך לא פיספסתי איזה מרכיב חיוני אחר (אני מעונינת באפקט אנטי איג'ינג). ב. האם אני יכולה לשמור את התוצר בבקבוק או כל יום מחדש לערבב את החומרים. אם אפשרי- לכמה זמן ניתן לשמור את התוצר? המון תודה

23/01/2012 | 15:05 | מאת: גליה קרפול

היחסים האידאלים לבקבוק 100 מ"ל הם: 75 מ"ל זרעי ענבים 20 מ"ל נר הלילה 40 ט' לבנדר השאר ויטמין E אם יש ויטמין E התערובת תישמן לחצי שנה בבקבוק כהה במקום קריר.

29/01/2012 | 18:26 | מאת: נעמי

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית